Adem therapie

Adem is belangrijker dan eten, toch wordt daar minder aandacht aan besteed. Een goede ademhaling zorgt voor een goede gezondheid, een rustig lichaam en een rustige mind. De adem is de brug tussen het lichaam en de mind.

Vanuit de himalaya traditie heeft Wendy heel veel over de adem geleerd, ze is nu gecertificeerd ademtherapeute en geeft hier al jaren les in. Als de adem verstoord is wat heel vaak het geval is kun je daar behoorlijk ziek van worden/ zijn. Vanuit de traditie wordt eerst een rustige gelijkmatige adembeweging aanbevolen.

In een sessie gaan we kijken wat jij doet met je adem en geef ik oefeningen en aanwijzingen om een goede adembeweging te bevorderen.

Kosten adem sessie: 60 Euro (1 uur)
Bij bijzondere situaties of minimum inkomen kan er een kortingstarief worden berekend.

Heb je stress gerelateerde problemen?

Wendy is bekend met meerdere behandelwijze voor persoonlijke groeiprocessen en heeft hierin vanaf 2009 mensen begeleid. Ze heeft verschillende coaching opleidingen gedaan en studeert vanaf 1996 Yoga. Vooral dit laatste maakt haar zeer geschikt als coach voor mensen met stress gerelateerde problemen, denk ook aan een burn-out. Haar specialiteit is ruimte bieden/ leren innemen om in een proces van realisatie te komen, los te komen van verplichtingen en stress en zo meer levensvreugde te ervaren.

Vanuit een flexibele houding en empathisch vermogen kan zij zich goed inleven in de ander waar nodig. Ze vind het leuk om anderen te motiveren naar zichzelf, hun omgeving, dilemma’s en vraagstukken te kijken en zo dichter bij jezelf uit te komen.

Vind je Zelf, je kracht, je eigenheid. Ik hoop dat ik daarbij kan helpen op je pad.

Kosten coaching sessie: 60 Euro (1 uur)
Bij bijzondere situaties of minimum inkomen kan er een kortingstarief worden berekend.